LISTSERV mailing list manager LISTSERV 15.5

Help for TYPO-L Archives


TYPO-L Archives

TYPO-L Archives


View:

Next Message | Previous Message
Next in Topic | Previous in Topic
Next by Same Author | Previous by Same Author
Chronologically | Most Recent First
Proportional Font | Monospaced Font

Options:

Join or Leave TYPO-L
Reply | Post New Message
Search Archives


Subject: Re: fontographer trouble
From: Diederik Corvers <[log in to unmask]>
Reply-To:Discussion of Type and Typographic Design <[log in to unmask]>
Date:Mon, 16 Dec 2002 09:53:12 +0100
Content-Type:text/plain
Parts/Attachments:
Parts/Attachments

text/plain (39 lines)


Wendy,
try using illustrator 5 or 6, that should work. Otherwise delete all color
and brush swatches from your document and save it as ill. 5. I've been told
copy and paste should work as expected this way.

Groeten
van

Diederik

KLAAR.ontwerpen
Graaf Florisstraat 88a
3021 CL Rotterdam
t: 010 244 9012   f: 010 244 90 11  m: 06 294 209 55

Van: Wendy Ellerton <[log in to unmask]>
Beantwoord: Discussion of Type and Typographic Design
<[log in to unmask]>
Datum: Mon, 16 Dec 2002 05:42:46 +1000
Aan: [log in to unmask]
Onderwerp: fontographer trouble


Hello,

When copy illustrator vector letterforms into fontographer, the vector
artwork does not appear. Instead a grey bitmap looking image appears and
says;

POSTCRIPT
Adobe illustrator artwork
2 objects in one layer

NB: This image can't seem to be deleted either. Does any one know how to
solve this problem? It is a long shot but could this have anything to do
with the fact I am using illustrator 6?

Kind regards,
We

Back to: Top of Message | Previous Page | Main TYPO-L Page

Permalink



LISTSERV.HEANET.IE

CataList Email List Search Powered by the LISTSERV Email List Manager